Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

La Universitat de Deusto acollirà la MoodelMoot Euskadi 2009

Deixa un comentari

MoodleEl 15 de maig se celebrarà al CRAI de la Universitat de Deusto la tercera edició de la MoodleMoot Euskadi.  La primera edició es va celebrar a la Universitat del País Basc i la segona, l’any passat, a la Universitat de Mondragón.

La inscripció es va obrir el 17 de març i el 10 de maig s’acaba el termini de registre. El programa inclou diversos tallers centrats en les experiències amb Moodle a la universitat, a l’ensenyament no universitari i en entorns empresarials.

Moodle és una aplicació de programari modular i lliure per a la creació i manteniment de cursos en línia, que es distribueix sota Llicència Pública General de GNU. El va desenvolupar inicialment Martin Dougiamas, aleshores webmaster de la Curtin University of Technology i administrador de sistemes de la instal·lació de WebCT que, frustrat amb el seu funcionament, va començar a treballar-hi. La primera versió (1.0) es va alliberar el 20 d’agost de 2002 i l’última (1.9.4) el 28 de gener de 2009.

En un article publicat a El País el 4 de desembre de 2008, Mercè Molist estimava que prop de 4.000 centres educatius i empreses de l’Estat espanyol utilitzen Moodle i que hi ha 25 milions d’usuaris registrats arreu del món. Pel que fa al Campus Virtual de la UB, segons les dades publicades a la Memòria del curs acadèmic 2007-2008, durant el primer curs d’implantació s’hi han creat 2.437 assignatures i l’han utilitzat 2.329 professors i 38.590 estudiants.

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s