Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

E-books Directory: llibres per descarregar gratuïtament

Deixa un comentari

downloadE-books Directory és una col·lecció molt extensa de llibres electrònics en anglès que es poden descarregar gratuïtament. No s’allotgen al seu servidor sinó que recull els enllaços als webs originals on s’han penjat els textos, sovint servidors d’universitats.

S’estructura jeràrquicament per matèries i cobreix totes les imaginables: art i fotografia, biografies i memòries, negocis i inversions, còmic, informàtica, cuina, enginyeria, salut, història, dret, literatura, medicina, religió, ciència, ciència ficció i viatges.

Us destaquem les que més us poden interessar:

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s