Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

Els vídeos dels Congressos Internacionals de Matemàtics visualitzables en línia

Deixa un comentari

International Congress of Mathematicians 2010La International Mathematical Union (IMU) ha penjat al seu web els vídeos enregistrats durant els tres últims Congressos Internacionals de Matemàtics, celebrats a Berlin (1998), Pekin (2002) i Madrid (2006).

Els respectius comitès organitzadors han cedit els vídeos a la IMU permetent que es pengin al web. La IMU en conserva els drets però els posa a disposició de tothom que hi estigui interessat, demanant però que se’n citi la procedència.

La qualitat de l’enregistrament i l’exhaustivitat pel que fa als actes enregistrats són desiguals, però des del primer intent (Berlin, 1998) fins al darrer (Madrid, 2006) es percep una clara millora. Tot i així, des de la IMU admeten que “la comunitat matemàtica encara ha d’aprendre a enregistrar millor els vídeos dels seus esdeveniments”.

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s