Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

Demà se celebra el Dia de la Llibertat de Programari

Deixa un comentari

Dia de la Llibertat de ProgramariDemà se celebra arreu del món i per sisena vegada el Dia de la Llibertat de Programari. L’objectiu de la celebració és fer veure a la ciutadania en general els beneficis de fer servir programari lliure de qualitat en qualsevol àmbit: governamental, educatiu, empresarial, domèstic. La Software Freedom International s’encarrega de coordinar els diversos actes programats i de donar suport als equips de voluntaris que els organitzen.

Caliu, per cinquè any consecutiu, ha organitzat la celebració a Barcelona que es farà al Centre Cívic de les Corts des de les 10:00 fins a les 20:00. S’hi repartiran distribucions de sistemes operatius lliures, i usuaris avançats i experts oferiran tallers i tutorials, a banda de respondre dubtes. Podeu consultar al programa els horaris dels tallers i dels tutorials.

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s