Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

La “Geometría para turistas” de Claudi Alsina

Deixa un comentari

Geometría para turistasEl matemàtic Claudi Alsina, llicenciat i doctorat per la Universitat de Barcelona, sorprèn amb el seu darrer llibre en el qual realitza un divertit recorregut per diferents curiositats matemàtiques que amaguen algunes de les ciutats i edificis més emblemàtics del món.

L’autor pretén descobrir la bellesa geomètrica que contenen algunes meravelles d’arreu del món. Trobem exemples propers com indrets de la ciutat de Barcelona (la Catedral del Mar, el Parc Güell, la Pedrera o el mercat de Santa Caterina) i d’altres més llunyans (els jardins de Versalles, el Partenó d’Atenes, el pont de Brooklyn, el Machu Picchu, Petra, el Taj Mahal, etc.).

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s