Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

X Premi Arrelats de narrativa breu i V Premi Envers de poesia

Deixa un comentari

La Xarxa de dinamització Lingüística de la UB convoca els premis Arrelats de narrativa breu i Envers de poesia amb el propòsit de promoure la creació literària en català. S’adrecen a tot l’alumnat de qualsevol cicle de la UB.

Quant al premi Arrelats, la temàtica és lliure i els textos, en català, han de tenir una extensió màxima de 700 paraules. Han de ser inèdits i no premiats en altres concursos. Cada participant, amb el  mateix pseudònim, pot presentar-hi tres relats com a màxim.

Pel que fa al premi Envers, s’hi pot participar amb qualsevol tipus de creació poètica escrita en català. Els poemes han de tenir una extensió màxima de 120 versos i han de ser originals i inèdits. Cada participant, amb el mateix pseudònim, pot presentar-hi tres poemes com a màxim.

En ambdós casos el termini de presentació s’acaba el 6 d’abril a les 14:00. El premi consisteix en una experiència d’aventura per a dues persones segons les inquietuds dels guanyadors (parapent o ràfting) o una experiència d’oci o de relaxació (vol amb globus o balneari). S’atorgaran la segona quinzena del mes d’abril, durant els actes de la Primavera de la Llengua 2010.

Per a més informació podeu contactar amb la Xarxa de Dinamització Lingüística a través del correu electrònic: dinamitzacio.sl@ub.edu.

Comparteix l'entrada

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s