Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

Congrés del centenari de la Real Sociedad Matemática Española

Deixa un comentari

Com ja vam informar oportunament, enguany se celebra el centenari de la Real Sociedad Matemática Española (RSME). Entre les moltes activitats previstes, potser una de les més destacables sigui el Congrés del Centenari, que se celebrarà a Àvila de l’1 al 5 de febrer.

El programa inclou 11 conferències plenàries (pdf) a banda de 17 sessions especials. El període d’inscripció estarà obert fins a la finalització del propi congrés. El dia 2 de febrer a les 20:30, se celebrarà també la Junta General de la RSME. Podeu consultar els horaris definitius (pdf).

Entrades relacionades:

Comparteix l'entrada

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s