Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

Matemàtiques amb Anton Aubanell: Cracks matemàtics

Deixa un comentari

Aquesta setmana, l’espai Matematiques amb Anton Aubanell, del programa Extraradi de COMRàdio, va estar dedicat als concursos destinats a premiar l’excel·lència en matemàtiques que se celebren a Catalunya: les proves Cangur, la Olimpíada Matemàtica o Fem Matemàtiques.

Aubanell va conversar amb Èric Milesi i Eduard Vázquez, dos destacats participants en alguna d’aquestes proves. Al final de l’espai, el director de Creamat i professor del Departament de Matemàtica Aplicada i Anàlisi de la UB, va plantejar un nou repte matemàtic prenent com a punt de partida unes eleccions fictícies.

Podeu sentir l’espai íntegrament iniciant la reproducció:

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s