Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

Una vista panoràmica de l’acampada de Barcelona

Deixa un comentari

Si visiteu el bloc habitualment ja coneixereu la nostra afició per la fotografia panoràmica a alta resolució. Fins ara hem ressenyat alguns projectes centrats en diversos àmbits: la natura —les Cascades d’Iguaçú—, les ciutats —Londres— o el món de l’art —la Capella Sixtina.

Avui us oferim una fotografia panoràmica centrada en l’actualitat d’aquest mes de maig, que passarà a la història —no sabem encara en quina mesura— pel moviment dels #indignats i les acampades en diverses ciutats de l’Estat. Malgrat el que diu el domini, no és una imatge en 3D sinó una imatge panoràmica en 360º, que permet una vista general i al detall —mitjançant el zoom— des del punt central de l’acampada. La fotografia es va fer el 27 de maig al vespre, en l’acte de suport massiu que va originar l’actuació dels antiavalots el matí del mateix dia.

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s