Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

Solució al dissetè repte matemàtic: una taula no igualitària

Deixa un comentari

Ahir es va publicar la solució al dissetè repte matemàtic que plantejava El País dijous passat. L’encarregat de presentar-lo i de donar ara la solució és Alberto Castaño, estudiant de doctorat de la Universitat de Sevilla.

S’han rebut aproximadament 500 respostes, la majoria de les quals afirmen encertadament que no és possible cobrir la taula en les condicions especificades. D’aquestes, només un 35% complien el requisit de demostrar la resposta, i són les que s’han considerat vàlides a l’hora de fer el sorteig per proclamar el vencedor.

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s