Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

16a Setmana de la Ciència

Deixa un comentari

Del 18 al 27 de novembre de 2011 se celebra la 16a edició de la Setmana de la Ciència, iniciativa coordinada per la Fundació Institució Catalana de Suport a la Recerca.

Organitzada conjuntament amb el Departament d’Economia i Coneixement, i amb el suport de totes les universitats catalanes, la Setmana de la Ciència s’adhereix enguany a la celebració de l’Any Internacional de la Química i l’Any Internacionals dels Boscos.

Cartell guanyador al concurs de la SC11, obra de Jordi Dobón i Andrés

La Setmana de la Ciència, que se celebra des de l’any 1.996, és l’esdeveniment d’àmbit europeu més important pel que fa a la comunicació social de la ciència i la tecnologia. Té per objectiu apropar a la societat els avenços científics i tecnològics de manera atractiva, amb la finalitat d’augmentar el coneixement, la cultura i l’interès científic.

Consultant l’agenda d’activitats podeu localitzar els actes que en formen part: exposicions, conferències, col·loquis, projeccions cinematogràfiques, cursos, tallers, premis, excursions…, totes elles activitats organitzades per les entitats adherides.

Més informació:

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s