Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

Solució al trenta-sisè repte matemàtic de El País

Deixa un comentari

35 repte matemàtic de El PaísJa hi ha solució al trenta-sisè repte matemàtic que proposava el diari El País la setmana passada, per commemorar el centenari de la Real Sociedad Matemática Española (RSME). És el primer repte proposat per un lector, Pedro Carrión Rodríguez de Guzmán, professor de l’IES Alcántara (Alcantarilla, Múrcia) i resolt per ell mateix.

S’han rebut 540 respostes, de les quals el 50% eren totalment correctes. N’hi ha un 37% addicional amb alguna imprecisió en l’argumentació, però s’han considerat vàlides atès el que es demanava exactament a l’enunciat.

Podeu llegir la solució directament al web del diari.

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s