Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

La Societat Catalana de Matemàtiques inaugura el curs 2011-2012

Deixa un comentari

Dijous 1 de desembre, la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM) celebrarà l’acte inaugural del curs 2011-2012, durant el qual, Raúl Ibáñez Torres, professor de la Universitat del País Basc (UPV/EHU), pronunciarà la conferència Encuentros en la cultura matemática.

Raúl Ibáñez Torres és professor titular del Departament de Matemàtiques de la UPV/EHU a Bilbao. La seva activitat s’ha centrat en els darrers anys en la difusió i divulgació de les matemàtiques com a part de la cultura. És organitzador d’exposicions i cicles de conferències, col·laborador de diversos mitjans de comunicació, dóna suport a publicacions i activitats en centres escolar i és autor de llibres i nombrosos articles a la premsa. És director del portal DivulgaMAT de la Real Sociedad Matemática Española (RSME) i Premi COSCE a la divulgació de la ciència 2011.

La conferència començarà a les 18:00 i, a continuació, a les 19:00, se celebrarà l’Assemblea General de Socis (pdf). Ambdós actes estan programats a la Sala Turró de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya (carrer del Carme, 47 de Barcelona).

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s