Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

Convocada la segona edició d’Inspiraciència

Deixa un comentari

La Unitat de Cultura Científica de la Delegació del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB), han convocat la segona edició del concurs de relats d’inspiració científica Inspiraciència.

El concurs té dues modalitats competitives: relats curts (entre 800 i 1.500 paraules) i microrelats (fins a 500 paraules), en dues categories diferents: públic general (a partir de 18 anys) i públic juvenil (menors de 18).

Els participants s’han de registrar en una de les dues categories i poden participar en les dues modalitats amb un únic relat per a cada una. Els textos, en català, castellà o gallec,  han de ser inèdits i no premiats en cap altre concurs o certamen.

El termini de presentació d’originals s’acaba el 15 de març de 2012 i cal penjar-los, previ registre, al lloc web del concurs.

Més informació:

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s