Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

Avui se celebra el Document Freedom Day

Deixa un comentari

Open standards makes sense. What makes no sense is that large companies in the field still do not understand this. It is time once and for all to end the pointless nonsense of one document sent on one platform being incomprehensible to the user of another.

Stephen Fry

Avui 28 de març, se celebra arreu del món i per cinquè any consecutiu, el Document Freedom Day. Organitzat per la Free Software Foundation Europe (FSFE) i amb el suport de nombroses organitzacions, té per objectiu promoure i adoptar formats oberts i conscienciar la ciutadania de la importància d’usar formats no propietaris, que garanteixen la interoperabilitat entre sistemes, partint del dret de l’usuari a escollir la plataforma amb la qual treballa.

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s