Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

Convocada l’edició 2013 del Premi Ferran Sunyer i Balaguer

Deixa un comentari

Premi Ferran sunyer i Balaguer 2013La Fundació Ferran Sunyer i Balaguer (FFSB) ha convocat l’edició 2013 del Premi Ferran Sunyer i Balaguer. El guardó s’ofereix a una monografia matemàtica de caràcter expositiu, que presenti els darrers desenvolupaments d’una àrea activa en recerca i en la qual l’autor hagi contribuït de manera important.

El treball, redactat en anglès i d’una extensió mínima de 150 folis DIN A4, ha de ser original, inèdit i no sotmès a cap compromís d’edició. El premi té una dotació de 15.000 € i inclou la publicació a la sèrie Progress in Mathematics de Birkhäuser Verlag, d’acord amb les seves condicions usuals de copyright i de drets d’autoria.

El termini de presentació d’originals finalitza el 3 de desembre de 2012 a les 13:00 hores. El nom del guanyador s’anunciarà a Barcelona durant el mes d’abril de 2013.

Més informació:

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s