Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

Jornada d’Investigadors Predoctorals Interdisciplinària

1 comentari

 JIPI Jornada d'Investigadors Predoctorals InterdisciplinàriaEl 7 de febrer se celebrarà a l’Aula Magna de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (UB) la Jornada d’Investigadors Predoctorals Interdisciplinària, un conjunt de sessions temàtiques en què joves investigadors amb interessos afins —especialment de les facultats de Matemàtiques, Física i Química—, presentaran la recerca que desenvolupen.

La jornada, organitzada per estudiants de doctorat i amb el suport de la UB, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), el Centro Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i el Barcelona Knowledge Campus (BKC), té per objectiu estimular l’intercanvi d’idees i la col·laboració entre els investigadors participants, tot fomentant la interdisciplinarietat. S’hi presentarà la recerca que fan aquests investigadors, d’una manera entenedora per al públic en general.

Més informació:

One thought on “Jornada d’Investigadors Predoctorals Interdisciplinària

  1. Retroenllaç: Segona Jornada d’Investigadors Predoctorals Interdisciplinària | Blog de la Biblioteca de Matemàtiques

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s