Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

Nous comitès de la European Mathematical Society amb membres de la Facultat de Matemàtiques

Deixa un comentari

European Mathematical SocietyEl darrer número del Boletín de la RSME informa de la creació, per part del Comitè Executiu de la European Mathematical Society (EMS), de dos comitès nous, en els quals hi participen professors de la Facultat de Matemàtiques de la Universitat de Barcelona (UB):

Comitè de Publicacions

El Comitè de Publicacions, encapçalat per Bernard Teissier, està format per Joan Elias, catedràtic d’Àlgebra de la UB, Rui Loja Fernandes, Timothy Gowers, Pierangelo Marcati i Tomaz Pisanski. S’encarregarà de tot allò relacionat amb les publicacions científiques, en particular les matemàtiques, i assessorarà el Comitè Executiu sobre estratègies de publicació.

Comitè de Solidaritat Europea

És, de fet, l’antic Comitè de Suport per a Matemàtics de l’Euopa de l’Est, amb un nou mandat del Comitè Executiu i un canvi de nom. El presideix Carles Casacuberta, professor del Departament d’Àlgebra i Geometria de la UB. Pel que fa als objectius, es mantenen en essència els que ja tenia: fomentar el desenvolupament de les matemàtiques en les regions europees econòmicament desfavorides.

Boletín de la RSME, 358, 13/05/2013 (pdf)

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s