Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

17 d’octubre, Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa

Deixa un comentari

El carrer és una presó infinitaEl proper dijous 17 d’octubre, a les 11:00 h, a l’Aula Magna de l’Edifici Històric, es commemora per segona vegada a la UB el Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa.

L’acte comptarà amb la participació de Miquel Fuster, il·lustrador professional amb una llarga trajectòria, que a causa de l’alcoholisme va viure 15 anys al carrer. L’any 2003, i amb l’ajuda de la Fundació Arrels, va aconseguir deixar enrera la seva addicció i va tornar a pintar. El 2007 va començar a publicar esboços en un blog —Miquel, 15 años en la calle|Un blog para volver a pintar—, que seria l’origen del còmic autobiogràfic Miguel, 15 años en la calle, editat per Glénat.

Hi assistirà també la Dra. Misericòrdia Garcia, comissionada per a Desenvolupament Social i Envelliment, i Ferran Busquets, director de la Fundació Arrels.

A més, en l’acte es presentaran la campanya de recollida de roba en benefici de la Fundació Arrels, que tindrà lloc a tots els centres de la UB del 21 al 28 d’octubre, i l’activitat Passejant junts. Visites guiades sense desviar la mirada, que ofereix l’oportunitat de fer una passejada des d’un altre punt de vista: de la mà de persones assistides per la Fundació Arrels.

Organitza: Voluntariat UB, Comissionat per a Desenvolupament Social i Envelliment

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s