Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

Carta de Serveis del CRAI de la Universitat de Barcelona

Deixa un comentari

Blog del CRAI Biblioteca de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació

carta_de_serveisS’ha publicat al web del CRAI, la Carta de Serveis del CRAI de la UB en la seva versió actualitzada. La Carta de Serveis és un document públic, on es detallen els compromisos de qualitat i de millora continuada pel que fa als serveis, recursos i activitats que el CRAI UB proporciona als seus usuaris.
A la Carta de Serveis hi trobareu compromisos concrets de qualitat en els serveis que oferim i que suposen un valor afegit per als nostres usuaris, així com els indicadors que any rere any mesuraran el grau de compliment d’aquests compromisos. D’altra banda, també s’hi veuen reflectits els drets dels usuaris i els seus compromisos envers el CRAI UB, juntament amb els mecanismes que els oferim per fer-nos arribar suggeriments, queixes i agraïments.

 Consulteu la Carta de Serveis del CRAI UB al Web del CRAI > Conèixer el CRAI > Estratègia i Qualitat > Carta…

View original post 3 more words

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s