Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

El Seminari de Teoria de Nombres celebra la 30a edició

1 comentari

Seminari de Teoria de NombresEntre els dies 25 i 29 de gener se celebrarà a la Facultat de Matemàtiques de la Universitat de Barcelona el Seminari de Teoria de Nombres (STNB), que enguany arriba a la trentena edició.

Durant el quatre dies hi ha previstes diverses activitats amb dos temes centrals: corbes modulars de nivell infinit i 30 anys de STNB, que repassarà l’estat de diversos problemes tractats al llarg dels darrers 30 anys. A les sessions de la tarda de dilluns i dimarts hi ha programades diverses comunicacions breus. Dimecres al matí se celebrarà una sessió especial, coordinada per Pilar Bayer i dijous hi ha programada una sessió d’homenatge a la Dra. Bayer amb motiu del seu 70è aniversari.

El STNB és un grup integrat per investigadors de la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya que, des de 1986, organitza activitats regulars relacionades amb la teoria de nombres.

One thought on “El Seminari de Teoria de Nombres celebra la 30a edició

  1. Retroenllaç: El professorat publica: Selecta Pilar Bayer | Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s