Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

La Universitat de Barcelona acollirà les VIII Jornades de Programari Lliure

Deixa un comentari

VIII_jpl

De l’1 al 4 de juliol se celebraran a l’edifici històric de la UB les VIII Jornades de Programari Lliure (VIII-JPL). Els organitzadors de l’edició d’enguany són la Facultat de Matemàtiques de la Universitat de Barcelona i  la Càtedra de Programari Lliure de la UPC amb el suport de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa, L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona i l’Institut de Ciències de l’Educació de la UPC.

L’objectiu principal de les jornades és la difusió del programari lliure, i s’hi debat com potenciar-ne l’ús especialment en la recerca i la docència, però també a nivell social. Durant els dies centrals s’organitzen les activitats més tècniques (conferències, comunicacions, tutorials, xerrades) i el darrer dia les més informals (tallers, debats i taules rodones, trobades de desenvolupadors…).

Més informació:

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s