Blog de la Biblioteca de Matemàtiques i Informàtica

Demà se celebrarà la II Jornada Documat

Deixa un comentari

La Facultat de Ciències Matemàtiques de la Universidad Complutense de Madrid (UCM) acollirà el 26 de novembre a l’aula Miguel de Guzmán la II Jornada Documat: Digitalizaciones y documentación matemática.

El matí serà íntegrament dedicat a les comunicacions i a la tarda es faran dues presentacions i la taula rodona “Digitalizaciones y documentación científica en matemáticas”. Podeu consultar el programa (pdf) per a més detalls.

Documat és una xarxa bibliotecària i documental de matemàtiques formada per universitats i centres de matemàtiques espanyols que té com a principi la cooperació. l’Any 2008 va posar en funcionament un portal temàtic especialitzat, sorgit del projecte Dialnet, que aplega les tesis doctorals llegides a les universitats espanyoles (moltes a text complet); un directori de matemàtics i un subportal de revistes espanyoles o revistes en les quals col·laboren matemàtics espanyols. La Biblioteca de Matemàtiques de la Universitat de Barcelona en forma part des de l’origen.

Enllaços relacionats:

Escriu un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s